• Erbjudanden
 • Sova
 • Bada
 • Äta
 • Inreda
 • Gardiner
 • Solavskärmning
 • Barn & Baby
 • Varumärken
 • Inspiration
 • Bästa tipsen för att inreda babyrummet

  Går du i väntans tider och är redo att boa till din baby? Här får du våra bästa inredningstips på hur du inreder ett mysigt barnrum till de allra minsta.

  Inredningstips till babyrummet
  Börja med att välja en färgton du tycker om och ha den som bas i babyrummet. Inred sedan med accessoarer i accentfärger för att skapa dynamik och en mysig känsla.

  Sänghimmel som myshörna
  Gör en mysig koja eller myshörna i babyrummet med en sänghimmeln. Placera en mjuk matta på golvet och dekorera med kuddar.

  Mattor skapar mys
  Mattor ökar mysfaktorn i barnrummet. En rund matta kan ge ett mjukare intryck. Välj en som sticker ut eller en som smälter in i rummet på ett fint sätt. Tänk också på att en lurvig matta inte är optimalt att leka på, även om det är gosigt för fötterna.

  Finaste fårfällen
  En fårfäll i pälsimitation är superfint i barnrummet. Som matta, i fåtöljen eller varför inte under babygymmet? Ett tips är att kolla in Dolly som är mjuk och go och finns i fantastiskt fina pasteller.

  Psst! En fårfäll är inte bara supersnyggt att lägga på golvet i barnrummet. Ett äkta fårskinn är perfekt på pulkan eller för att hålla värmen i vagnen. De håller i evigheter och blir bara finare med åren. Kolla in våra äkta fårskinn Truls som finns i brunt, vitt och grått.

  Smart förvaring
  Håll snyggt i barnrummet med smart förvaring. Då slipper alla saker hamna på golvet. Saknar du stora utrymmen kan bästa tipset vara en förvaringspall. Kolla in förvaringspallen Bogart som är en av våra favoritpallar och finns i flera färger. Välj en färg som passar inredningen i barnrummet eller våga en accentfärg som sticker ut!

  Men lösningen är inte att slänga ner alla babyleksaker i en pall. Se till att även ha småförvaring för allt smått och gott. Askar, flätade korgar och lådor blir supersnygg inredning där var sak har sin plats. Det finns jättemycket fin förvaring för att skapa ordning och reda.

  Gosiga sängkläder för spjälsäng
  Bädda spjälsängen med sagolikt snygga påslakanset. Krispigt vita, dova pasteller eller fint mönstrade sängkläder i sköna kvaliteter. Snygga att mixa & matcha. Alla påslakanset från Little Roomies är supersköna i 100% ekologisk bomull. Hos oss hittar du bäddset och babytextilier för små godingar med stor personlighet. Tänk på att bebisar inte bör ha kudde och täcke när de sover. Följ de rekommendationer du får från BVC.

  Dra-på-lakan är ett måste till de minsta. Det håller underlakanet snyggt på plats. Även ett mjukt spjälsängsskydd som skyddar barnet mot hårda spjälor och håller ben och armar på insidan av sängen. Snygga spjälsängsskydd hittar du här.

  En mysig filt
  Mysfilten är ett måste. Välj en i gosig kvalitet. Hos oss finns mjuka i jersey och sköna i stickad bomull. Alla bomullstextilier i Little Roomies-kollektionen är i 100% ekologisk bomull.

  Mixa & matcha mönster
  Många av våra babytextilier har mönsterbilder och kulörer som passar fint ihop. Och som återkommer på olika textilier. Så hittar du ett mönster du gillar är det bara att mixa och matcha!

  Sagolika sänglampor
  En snygg sänglampa är en riktig must-have när du inreder babyrummet. Kaninlampan har blivit en riktig klassiker! För att inte tala om månlampan som lyser fantastiskt fint över sängen. Eller nattlampan Bunny som blir som en självlysande kompis vid sängkanten.

  Snygga väggdekorationer
  Väggdekorationer ger barnrummet karaktär. Och det finns mycket fint att dekorera väggarna med. Sagolikt fina tavlor, speglar, väggstickers, mjukisdjurshuvuden och fina krokar hittar du här.

  Little Roomies - Welcome to our little world
  Little Roomies är vårt helt nya varumärke för de allra minsta. Här hittar du allt från söta snuttefiltar och sköna påslakanset till smart förvaring, fantastiska nattlampor och andra oemotståndliga inredningsdetaljer. Little Roomies hittar du i Hemtex butiker och på hemtex.se.

  Allt till barn & baby 25%