Morgonrock & badrock

Morgonrock och badrock. För barn och vuxna

Välkommen in och hitta din favorit!

 


 

Rockar för alla
Vem vill inte ha en mysig badrock eller morgonrock att svepa om sig? På Hemtex finns badrockar och morgonrockar både för stora och små, i olika sköna material. Välkommen in och hitta din badrock eller morgonrock!

En morgonrock till pappa
Självklart är morgonrocken den bästa presenten till pappa! Oavsett tillfälle. Slå in en morgonrock till fars dag, julafton eller till pappas födelsedag. En morgonrock är skön att dricka morgonkaffet i, eller att krypa in i efter ett långt, varmt bad. Morgonrocken funkar såklart också utmärkt på sommaren på väg ner till stranden eller badklippan. Vilken morgonrock får göra din pappa glad?

Morgonrockar och badrockar i olika material
På Hemtex finns morgonrockar och badrockar i härliga material som fleece, frotté och velour. Fleece värmer skönt och transporterar bort fukt från kroppen och passar bra både till morgonrockar och badrockar. Frotté är praktiskt och torkar snabbt, vilket gör att det passar bra för badrockar. Velour är mjukt och bäst lämpat för morgonrockar och hemmamys. Fråga gärna oss om vilket material du ska välja på din morgonrock eller badrock! Till morgonrockar för vuxna.

Badrockför barn
En badrock värmer de små efter badet, och funkar utmärkt även som morgonrock! På Hemtex finns badrockar och morgonrockar för barn i alla storlekar. Våra bad- och morgonrockar för barn har ofta knytband, luva som skyddar skönt mot sol och vind (eller frågvisa föräldrar!), och fickor (perfekta för hemliga strandfynd!). Till morgonrockar för barn.

Piffa barnens badrockar
Det är enkelt att göra barnens badrockar lite mer roliga och personliga. Sy fast tygmärken med favoritmotivet någonstans på badrocken. Är du duktig på att brodera kan du brodera din guldklimps namn eller idol på bröstet på badrocken. Annars kan du förstås lämna in den till någon som är mästare på att brodera, eller be mormor eller farmor. Med en egen, personlig badrock blir ditt barn kung på stranden eller i badhuset!