Solavskärmning i vardagsrummet

Solavskärmning i vardagsrummet

Till vardagsrummet väljer du fritt efter din egen stil och behov. Fönstrens utformning är naturligtvis en viktig utgångspunkt för vad du kan välja. Låt oss visa dig olika möjligheter du har för solavskärmning i vardagsrummet.

Tänk också funktionen. Behöver du solavskärmning? Vill du minska insyn samtidigt som du behåller utsikten? Undvika att möbler bleks? Ha det helt mörkt eller spara energi? Detta hjälper dig att välja rätt lösning. Styla ditt fönster på rätt sätt! 

Plisségardiner

Plisségardiner är ett mjukt alternativ till persienner, är enkel att montera och tar lite plats. Den kan skjutas helt ihop eller dras ut och täcka hela eller delar av fönstret - allt efter behov. Vi har plisségardiner som monteras i topp och botten och täcker hela eller delar av fönstret eller endast i toppen. 

miljoebilde_solskjerming_stue1.jpg

miljoebilde_solskjerming_stue3.jpg

Dekorativ rullgardin  

Mörkläggningsrullgardiner passar som solskydd i alla rum och kommer att göra rummet mörkt och bekvämt, även under ljusa sommarkvällar och -nätter. Vi har både mörkläggnings- och transparenta rullgardiner i olika bredder, färger och design. Du kan även välja mellan kulkedja och trådlös. 

Transparent rullgardin

Transparenta rullgardiner är tillverkade av ett material som filtrerar ljuset. På så sätt behåller du utsikten samtidigt som du förhindrar insyn. Med en borstad aluminiumbottenlist och kedjedrag i stål passar den bra i vardagsrummet. 

Alla våra rullgardiner finns antingen med kulkedja eller som en trådlös variant som gör den helt barnsäker, och i många bredder och längder. 

miljoebilde_solskjerming_stue4.jpg