• Erbjudanden
 • Sova
 • Bada
 • Äta
 • Inreda
 • Gardiner
 • Solavskärmning
 • Barn & Baby
 • Varumärken
 • Inspiration
 • Inredningstips och idéer

  Vi vill att det skall vara skönt att komma hem. Och att det skall vara lätt att skapa ett hem som det är skönt att komma hem till. Alla behöver vi ibland hjälp med idéer och inspiration för att få till ett riktigt härligt hem. Här bjuder vi på några av våra bästa inredningstips!

  Inred badrummet

  Inred ditt badrum efter din personliga stil! Här får du våra snyggaste stylingtips som utgår från tre olika stilar och färgskalor.

  Inspireras här

  Styla snyggt ton-i-ton

  I höst skapar vi spännande kontraster med olika kulörer och trenden är att mixa ton-i-ton. Här får du fina stylingtips som utgår från fyra färger som vi gillar lite extra.

  Inspireras här

  Inred studentlägenheten

  Du som bor på liten yta behöver inreda smart. Här får du några inredningstips som skapar mys och sätter stilen i din studentlägenhet.

  Läs här

  Inred med prydnadskuddar

  Prydnadskuddar och kuddfodral är världens enklaste sätt att piffa till ett rum. Byt gärna ofta och anpassa efter trend och säsong!

  Läs här

  Organisera med bra förvaring

  Var ska man egentligen stoppa alla prylar som inte har någon självklar plats hemma? Med ett gäng små och stora förvaringslådor får du ordning och reda på nolltid.

  Läs här

  Hotellkänsla hemma

  Att skapa lyxig hotellkänsla hemma i sin egen säng är en lätt sak. I alla fall om man unnar sig något från Hotel Selection - våra allra finaste produkter,

  Läs här

  Inred med mattor

  På Hemtex.se hittar du mattor online i ull, jute, bomull, plast och pälsimitation. Vilken matta får pryda ditt golv?

  Läs här

  Säg det med snittblommor

  Vi älskar blommor. Gör du? Klicka hem en bukett som som varken vissnar, kräver vatten eller behöver solljus.

  Inspireras här

  Fototips till Instagram

  Här tipsar vår stylist, Kim Marö, och vår fotograf, Peter Brundin, om hur du stylar och tar de snyggaste inredningsbilderna till Instagram. Hitta rätt fokus och skapa en personlig stil!

  Läs här

  Inred sovrummet

  Du sover ungefär 27 år av ditt liv, så självklart är din inredning i sovrummet viktig! Vi har samlat lite bra tips på hur du kan tänka innan du sätter igång. Lycka till!

  Läs här

  Överkast till sängen

  Bädda snyggt och fluffigt med överkast till sängen. Quiltade överkast ger ett mjukt intryck i sovrummet.

  Läs här

  Få ekollon att växa

  Att gro ekollon i en vas blir ett fint inslag i din inredning. Allt du behöver är en fin vas i glas och några ekollon. Och lite tålamod förstås. Vi berättar hur du gör. Lycka till!

  Läs här

  Måla en betongvägg

  Ge rummet ett nytt djup och en rå känsla genom att skapa din egen betongvägg. Vi beskriver steg för steg hur du går tillväga.

  Läs här