• Sova
 • Bada
 • Äta
 • Inreda
 • Gardiner
 • Varumärken
 • Inspiration
 • Inredningstrender

  Vårens, sommarens, höstens och vinterns inredningstrender. Välkommen att inspireras!

  Heritage Life

  När sommar går mot höst tar vi med oss de rustika influenserna tillbaka till vardagen. Man måste ju inte bo i en stuga på landet för att intressera sig för att gå tillbaka till rötterna, influeras av att odla eget och tänka ekologiskt.

  Läs om trenden här

  Midsummer Life

  Lika mycket som vi älskar att låta oss inspireras av resor och intryck från jordens alla hörn, lika mycket älskar vi att glädjas åt våra svenska traditioner.

  Läs om trenden här

  Holiday Life

  En vardag fylld av jäkt och måsten skapar ett starkt behov av att byta miljö för att koppla av och varva ner. För många blir resor en nödvändighet snarare än en lyx, viktiga tillfällen att tillbringa värdefull tid med familj och vänner.

  Läs om trenden här

  Coast Life

  När våren äntligen övergår i sommar längtar vi till platser där land övergår i hav. Vi söker oss till friheten som finns vid kusten där landsidans sparsamma växtlighet och karga klippor möter havets perfekta horisont.

  Läs om trenden här

  Harmony Life

  En stressig och kaotisk vardag skapar längtan efter lugn och harmoni och efter att stänga ute allt som är onödigt. Vi väljer noggrant vilka produkter som ska finnas i våra hem och sätter värde på funktion och kvalitet.

  Läs om trenden här

  Hacienda Life

  När våren närmar sig känner vi ett behov av att sakta ner och skapa en lugnare och mer grundad tillvaro. Vi längtar efter att återupptäcka vårt ursprung och söker oss mot influenser som ligger långt ifrån det moderna livet.

  Läs om trenden här

  Mönsterkraft

  Denna vår vill vi ta med dig på en mönsterresa. Vi utgår från det reserverade monokroma och omfamnar kraften i multiuttrycket. Vi på Hemtex älskar mönster och matchar dem gärna. Välkommen till vår mönsterfest!

  Läs om trenden här

  Höst 2016

  Enkelt jordnära. Skandinavisk etno. Lyxigt dekadent. Så kan man sammanfatta tre stora hösttrender i år. Låt dig inspireras efter stil och personlighet. Välkommen till hösten på Hemtex!

  Läs om trenden här

  Sommar 2016

  Sommaren 2016 avlöser trenderna varandra. Vi börjar med att bjuda hem naturligt och blommigt, förälskar oss sedan i starka tropiska färger och avslutar sommaren med maritima inslag. Välkommen till Hemtex i sommar!

  Läs om trenden här