Möbler designade i Norge och producerade i Europa

Vi tycker inte att kvalitetsmöbler ska kosta för mycket och därför har vi utvecklat en helt ny kollektion av stilrena och rejäla möbler till ett bra pris!

Designade i Norge

Möblerna från Forms+Objects är utvecklade och designade i Lier, utanför Drammen i Norge. Designteamet bakom kollektionen har mer än tjugo års erfarenhet från möbelindustrin och många års kompetens inom textilindustrin. Förutom att skapa möbler som är snygga så har våra designers varit måna om kvalitet, hållbarhet och funktion. Detta är möbler som inte bara ser fantastiska ut utan också levererar god komfort och håller över tid.
Designprocessen bygger på omfattande kunskap kring konstruktion och materialval. Valen av robusta träslag, bra fiberfyllningar och naturmaterial såsom hampa, bomull och ull är noggrant gjorda för att ge rätt komfort och finish. Möblernas färg och form är anpassade till den skandinaviska stilen och med inslag av trender i kombination med tidlös design är detta möbler som passar i de flesta hem.

Europeiskt hantverk

Möblerna är producerade i fabriker ibland annat Litauen och Estland. Våra europeiska möbelfabriker har lång erfarenhet av möbelproduktion och producerar idag möbler för flera stora möbelvaruhus. Vid valet av fabrik och producent var det viktigt för oss att känna oss trygga med att möblerna blev producerade med genuint hantverk så att varje möbel är robust, solid och av hög kvalitet.

Utvecklade enligt skandinaviska kvalitetskrav

I utvecklingen av möblerna har vi betonat kvalitetskrav och principer baserade på skandinaviska hantverkstraditioner och möbelproduktion. Vänder du på en av våra soffor upp och ner kommer du se samma solida konstruktion som i en närproducerad soffa med riktigt bra materialval – både på undersidan av möbeln och i de synliga detaljerna

Bra kvalitet till bra pris – läs mer om våra möbler här!