Elegant Christmas

Elegant Christmas

Låt dig inspireras av den eleganta julen i år. Färgerna går från rött till vinrött i ena änden, mot grönt och dämpat lila i andra. Stilen kan enkelt kombineras med de flesta inredningar och du kan ha dekorationer och inredning från tidigare. Passar bra både i ett traditionellt och i ett modernt hem.

 

Julpynta vardagsrummet med tunga sammetsgardiner i mörkt vinrött eller rosa. Styla soffan med härliga prydnadskuddar i blommigt mönster, och sammet här med. En fin pläd över puffen sätter den lyxiga stilen. 

Låt bordet och fönsterkarmen dekoreras med glitter och guld. Årets eleganta stil lämnar stort utrymme för det feminina med sina rosa toner och nostalgiska motiv. 

 

 

Bjud in till fest!

Inget säger mer fest än glitter och glam! Julfesten dukas upp med  blommigt mönster och bordsdetaljer i guld. Välj twisted ljus i din favoritfärg och matchande duk.

Ha gärna ett sidobord där gästerna kan förse sig med dryck, middag och dessert. Dekorera bordet med stora buketter av blommor och ljus.

 

Vill du ha en elegant men mer tradionell stil? Välj gärna en grön damastduk med matchande servetter. Här väljer du enkla färger som vitt och silver, blandat med vitt glas, gärna kristall, och det fina mattallrikarna i porslin som du ärvt.

Hotellglamour på sovrummet

Få ett elegant sovrum med en touch av jul med satin och rosa och vinröda toner. Kombinera gärna stora blommönster med vanlig satin.  Stora hotellkuddar och ett härligt överkast i sammet. Vill du ha det där lilla extra, dekorera med en krans på väggen eller häng upp en mysig stjärna i fönstret.