Naturlig jul

Naturlig jul

Julen närmar sig och vi vill varva ner och finna lugnet, även om tiden innan jul kan vara stressig för många. Det kan hjälpa att fylla hemmet med mjuka tyger, stämningsfulla ljus och doftljus och något varmt och gott i julkoppen. Vår naturliga julstil är bekväm och behaglig, med en färgpalett från naturen, mjuka textilier och mysfaktor i fokus.
Naturlig jul

Har du en modern och minimalistisk stil hemma och vill att juldekorationerna ska stå i stil med vardagliga färger och uttryck? Här har vi valt ut produkter som kan passa dig som vill ha julstämning i naturliga färger till jul. Julstämning kan skapas även utan den röda inredningen. Se detta varma och mysiga sovrum med mönster från naturen eller julrutor på kuddar och bäddset.

Bordsdukning

Naturmaterialen från höstens trender fortsätter in i julen. Vi drar in naturen i hemmet i form av kottar, kvistar och gran – allt skogen har att erbjuda. Korgar, jute och alla typer av rotting passar perfekt in i denna stil. När du ska duka med jultema är det trevligt med ljus och dekorationer i form av nötter, kottar, träd och renar. Inslag av guld, koppar eller färgat glas gör denna naturliga dukning till något mer elegant, om du vill ha ett festbord!

Inred vardagsrummet

Juldekorationerna kan sättas ut lite i taget. Det kan vara skönt att börja inreda lite tidigt, för att njuta av stämningen så länge som möjligt. Vår naturliga julstil kanske lättare smälter in i den vardagsinredning du redan har och du kan smyga in julen lite i taget under adventstiden. Doftljus med juldofter hjälper också till att sätta en härlig och förväntansfull stämning i rummet! Se alla våra doftljus här.

Avslappnat och enkelt

Detta är en stämningsfull, men avslappnad och enkel stil. Textilierna ska vara naturliga, som linne, ull och stark bomull. Mjuka kuddar i olika material mjukar upp och ger en varm atmosfär. Färgerna är i naturens toner, från benvitt till brunt till mörkt mossgrönt. Stilen passar såväl stugan som i ett modernt, nordiskt hem. Hitta din personliga stil och njut av juldekorationerna!