Naturlig jul med stämning i fokus

Naturlig jul med stämning i fokus

Julen närmar sig och vi ser fram emot en mysig tid även om jultider kan vara stressande för vissa. Det kan hjälpa att fylla hemmet med mjuka textilier, stämningsfulla ljus, doftljus och att fylla julkoppen med något varmt och gott. Vår naturliga julstil är lugn och behaglig med en färgpalett inspirerad av naturen, mjuka textilier och mys i fokus. Glöm inte att ta till vara på stunderna med dina närmaste.

  Har du en modern och minimalistisk stil hemma och önskar att julpyntet ska passa in i samma stil? Eller vill du vänta med det röda julpyntet tills vi är närmare själva högtiden? Här har vi plockat ut produkter som kan passa dig som vill skapa julstämning i naturliga färger. Julstämning kan ju givetvis skapas utan att det måste innehålla röda produkter. Prydnadskuddar med julmotiv, stora adventsstjärna och stearinljus i fina ljusstakar och ljuslyktor ger en riktigt mysig adventsstämning i väntan på julen.

  Dukat bord till advent och jul

  Naturmaterialen från höstens trender fortsätter in i julen. Vi tar in naturen i hemmet i forma av kottar, kvistar och gran – allt som skogen har att bjuda på. Närt du ska duka bordet med jultema är det härligt med levande ljus och dekorationer i form av nötter, kottar och julkulor. Guld, koppar och färgat glas gör dukningen ännu mer festlig. Vi tycker att det är väldigt fint med mönstrade dukar, antingen ton-i-ton eller i grönt. Samtidigt så är en klassisk linneduk i naturfärger också en perfekt bas för denna stilen.

    Naturlig jul i sovrummet

    Skapa dig ett varmt och mysigt sovrum med både påslakan och pyjamas i mjuk flanell! Med färger inspirerade av naturen, klassiska rutor eller andra julmotiv på påslakan, prydnadskuddar och överkast så skapar du snabbt en julkänsla i sovrummet. För den som önskar lite extra lyx till julens högtid så har våra påslakanset i egyptisk bomull från Premium Collection kommit in i denna stilens färger. Detta är vår allra finaste kvalitet på sängkläder och snyggare än så blir det inte! Stjärnor i fönstren och levande ljus blir pricken över i:et.

     Ta vara på ögonblicken

     Detta är en stämningsfull men avslappnad och enkel stil. Textilierna är naturliga såsom linne, ull och kraftig bomull. Mjuka kuddar i olika material ger en härlig känsla. Färgerna går i naturens färger, från off-white till mossgrönt. Stilen passar lika bra i stugan som i det moderna, nordiska hemmet. Hitta dina inredningsfavoriter och njut av julpyntandet!