Fun living!

Fun living!

Färger spelar en stor roll i hur vi känner oss. Vi njuter av lata och lekfulla dagar i solen – vi är glada, det är semester och vi befinner oss i en färgrik miljö! Sommarkänslan blir inte starkare än såhär. Den här skandinaviska sommarstilen har vi valt att kalla Playful Optimism!

Glada pastellfärger och enkla eller abstrakta former. Detta är en lekfull och optimistisk stil som får oss att drömma om semestern! Vi önskar oss badlakan, sittkuddar och luftiga kaftaner som vi kan bära till stranden eller vid poolen.

Blommönstrade påslakanset och prydnadskuddar!

På textilierna plockar vi fram levande blommönster, både med små och stora blommor, som kombineras med en klassisk rand. Det är hämtat med inspiration från 70-talet, men med en mer modern och söt känsla. Kombinera gärna flera färger och mönster på påslakanen och dekorera med mönstrade prydnadskuddar – men tänk då på att hålla resten av inredningen mer sober med enfärgat vitt och beige för att behålla det skandinaviska lugnet.

Det perfekta sommarbordet

När sommarbordet ska dukas sätter vi nu fram färgrika vaser och dekorerar med blommor i naturens starka färger. Vi lägger på en enkel, vit linneduk som bas och dukar med servis i stilren keramik. Vaser, ljushållare och annat bordspynt i massor av härliga pastellfärger gör att dukningen sticker ut!

Fresh new look

Vi uppmuntrar till en lekfull sommar där du har det roligt! Ta med dig en pläd, kuddar och stråväskan ut på picknick, sätt på dig solhatten och njut till fullo av sommardagen.