En naturlig sommarstil

Sunny Living

Den första sommarstilen vi släpper för säsongen är en rustik men enkel stil. Uttrycket är lätt och modernt, men med inslag av några grövre detaljer. Att odla olika plantor och växter har inspirerat denna naturliga stil, och nyckelorden är informella och bekväma.

Färgskalan är fylld av solsken, “solkyssta” toner i orange och gult, med gröna toner som kontrast. Vitt och beige hör naturligtvis till skalan och vi använder något svart i accessoarer för att modernisera och strama upp stilen. Möblerna är lätta och flyttbara och passar både ute och inne. Vi hittar många enfärgade produkter, men med inslag av enkla ginghamrutor, några enkla ränder och småblommigt. Halm, jute, sisal, ljust trä, rotting och korg passar in i detta naturliga och organiska universum. Rustik keramik, glaserad eller råbränd, i burkar och vaser, samt lite transparent grönt glas, framhäver denna underbara sommarstil.

Mjuka och naturliga material

Textilierna vill vi ha antingen i en färg eller med blommönster. De ska kännas mjuka mot huden och är oftast gjorda av naturliga material som bomull och linne. I sovrummet innehåller denna stil sängkläder med blommönster och enkla ränder, och mjuka, somriga plädar. Påslakanset i bäckebölja är perfekta för varma sommarnätter!

Idyll på uteplatsen

Till uteplatsen har vi använt möbler i både plast och konstrotting – det kan också vara coolt i kombination! Möblerna är lätta och flyttbara och passar både ute och inne. För att skapa en idyllisk atmosfär på verandan rekommenderar vi att hänga upp gardiner runt uteplatsen. Antingen en lätt och fluffig gardin som rör sig med vinden, eller en linnegardin som hänger väldigt fint med sin vackra struktur.

Detaljerna

Vi inreder även med material som halm, jute och ljust trä. Flätade korgar passar bra in i detta naturliga och organiska universum. Rustik keramik på krukor, burkar och vaser, samt lite genomskinligt färgat glas, framhäver denna underbara sommarstil.