• Kuddar & Plädar

  Kuddar & Plädar

  Med prydnadskuddar och filtar får hemmet snabbt en mysig och balanserad atmosfär. På Hemtex kan du välja bland ett brett sortiment av dekorativa prydnadskuddar och kuddfodral i sommarens trender, samt ullfiltar, fleecefiltar och fårskinn. Kolla in höstens trender här.

  270 produkter

  Kuddar & Plädar

  Inred hemmet med prydnadskuddar och plädar i olika färger och mönster. Matcha prydnadskuddar i olika material som sammet och vävd bomull. Prydnadskuddar och plädar är ett enkelt sätt att förnya hemma och sätter stilen både i sovrummet och vardagsrummet. Vi har kuddar för alla stilar, sängar och soffor!

  Förnya ett helt rum med nya prydnadskuddar

  Skapa hotellkänsla i sovrummet genom att bädda sängen och placera flera kuddar i sängen. Låt prydnadskuddarna matcha inredningen i resten av rummet - våga blanda färger exempelvis rostrött till mörkblå väggar. På uteplatsen kan prydnadskuddarna göra hela skillnaden - sittgruppen ser mycket mer avslappnad ut med några fina dekorativa prydnadskuddar, och matcha gärna med filtar i liknande färger.

  Koppla av med mjuka ullfiltar, fleecefiltar och pälsfiltar

  Hur härligt är det inte att komma hem efter en lång promenad och svepa in sig i en skön, varm filt medan man låter huvudet sjunka ner bland mjuka prydnadskuddar? Koppla av och njut av favoritpodcasten eller en bra bok, och kanske även något gott att tugga på?

  Både ullfiltar, fleecefiltar och filtar i pälsimitiation passar bra som en del av inredningen. När filten inte används kan du vika ihop den och lägga den över armstödet på soffan. Om du gillar en lite råare look kan du slänga den lite slumpmässigt över en nybäddad säng. Under sena sommarkvällar är det skönt att ha några varma filtar tillgängliga på uteplatsen, så ett tips är att rulla ihop några filtar och placera dem i en större korg som du tar med dig ut på terrassen. Du kan ta med korgen in och använda den som inredning i vardagsrummet när kvällen är över.

  Innerkuddar

  Med innerkuddar kan du enkelt byta kuddfodral, färger och stil på prydnadskuddarna. Med andra ord är de perfekta för dig som vill ha en flexibel stil, och de är perfekta om du gillar att ändra stil med årstiderna, som till exempel till jul och påsk.

  Kuddarna finns i flera storlekar. När de kuddar du redan har börjar bli välanvända, kan du enkelt byta till nya och ändå behålla de kuddfodral du tycker om så mycket. Det finns många vackra kuddsfodral att välja mellan, så välj det som passar bäst till din stil!

  Stolsdynor för långa middagar

  Med bekväma och mjuka stolsdynor- och sittkuddar blir det mer behagligt att sitta länge vid frukost- och middagsbordet. Välj mellan fyrkantiga och runda kuddar och skapa en enhetlig känsla med färger som matchar resten av inredningen - eller med färgkombinationen du väljer för bordsdukningen.

  Hos Hemtex hittar du ett stort utbud av filtar och kuddar i olika former, storlekar, färger och material. Våra produkter håller hög kvalitet till bra priser. Hitta dina favoriter och köp kuddar och filtar online i vår webbshop. Du kan även besöka en av våra fysiska butiker för att närmare titta på vad som kan passa dig och din stil.