Kuddfodral

  Förnya dina gamla prydnadskuddar med våra dekorativa kuddfodral. Byt ut överdraget på kuddarna istället för att köpa nya, en mer miljövänlig och ekonomisk lösning. Vårt breda sortiment av dekorativa kuddfodral i olika färger och mönster kommer att förnya din heminredning.

  Våra dekorativa kuddfodral finns i olika material som ull, linne och sammet. Vi har också olika storlekar,  50x50 och 40x60 cm. Dekorativa kuddfodral tar minimalt med plats och kan tas fram igen när du vill ändra inredningen enkelt. Med olika kuddfodral kan du skapa en anpassad stil efter årstid och humör.

  Om du inte redan har en innerkudde kan du hitta vårt urval av innerkuddar här.

  79 produkter

  Kuddfodral

  Upptäck vårt stora utbud av dekorativa kuddfodral

  Förnya din soffa enkelt med vårt breda sortiment av dekorativa kuddfodral i olika färger, mönster och material. Våra dekorativa kuddöverdrag finns i många olika storlekar, inklusive 50x50 och 40x60 cm, och passar därmed till olika kuddar och kuddfodral.

  Skapa din personliga stil

  Med våra dekorativa kuddöverdrag kan du skapa en anpassad stil som passar din personliga smak och preferenser. Välj bland olika texturer som mjuk sammet, grovt linne och varm ull, och matcha färger och mönster efter årstid och humör.

  Upptäck vårt utbud av innerkuddar

  Om du behöver en ny kudde, kan du hitta vårt urval av innerkuddar här. Vi erbjuder kuddar i olika storlekar och material, inklusive dun och fiber. Med vårt breda sortiment av innerkuddar och dekorativa kuddfodral kan du enkelt skapa en helt ny stil i vardagsrummet.

  Hitta dina favoriter och förnya vardagsrummet med vårt sortiment av dekorativa kuddfodral.