Sittkuddar

  Letar du efter en ny stolsdyna till dina stolar? Vi har ett brett utbud av stolsdynor i olika färger och modeller som passar perfekt både inomhus och utomhus. Våra bekväma och mjuka dynor gör det möjligt att sitta länge och njuta vid matbordet. Med våra dynor får du inte bara överlägsen komfort till dina stolar, utan även en tidlös elegans som smälter väl in i din inredning.

  27 produkter
  Du har tittat på 24 av 27
  Visa mer

  Sittkuddar

  Stolsdynor i olika storlekar och material

  Hos oss hittar du stolsdynor i olika storlekar och material, bomull och polyester. Varför inte ta en titt på vårt sortiment av röda, svarta, gröna, beige, blå och andra färgglada stolsdynor för att förbättra komforten till dina köksstolar? Vi har också stolsdynor som passar perfekt till pinnstolar, runda stolsdynor för en extra touch av stil, och tjocka stolsdynor för ökad komfort.  

  Oavsett om du vill förnya ditt kök, uppdatera dina utemöbler eller ge dina positionstolar en fräsch look, så har vi de rätta stolsdynorna för dig. Du kan till och med hitta stolsdynor i fårskinn för en extra mysig känsla.  

  Sittkuddar till små och stora utemöbler

  Med bekväma och mjuka sittkuddar utomhus kan du njuta av långa kvällar vid middagsbordet under öppen himmel utan att behöva oroa dig för obehag för kroppen. Om du har en bänk längs med bordet är det bra med en stor och lång sittkudde, medan det för trädgårdsstolar är bra med något mindre kuddar. Glöm inte kuddar för ryggen!

  På Hemtex har vi också kuddar med handtag. Dessa är en fantastisk investering både för dina egna utemöbler men också för att till exempel använda i parken, på stranden eller i båten. De är lätta att bära med sig, snygga att titta på och sköna att sitta på.

  Skapa den stil du önskar med våra trädgårdskuddar i säsongens finaste färger! Se vårt utbud online eller besök någon av våra butiker.