Snuttefiltar & Tvättlappar

  Ge din bebis en känsla av trygghet och mjukhet med våra snuttefiltar och tvättlappar från Hemtex. Våra tvättlappar är tillverkade av mjuk frotté och är skonsamma mot din bebis känsliga hud. Utforska vårt sortiment av snuttefiltar & tvättlappar och välj bland olika dekorativa mönster och färger.

  10 produkter

  Snuttefiltar & Tvättlappar

  Snuttefiltar - En källa till trygghet och komfort 

  Våra snuttefiltar är inte bara noga utvalda för att vara mjuka, utan också för att ge din bebis den ultimata känslan av trygghet. Med söta mönster, inklusive charmiga figurer och lekfulla färger, är våra snuttefiltar en perfekt följeslagare för din bebis. 

  Tvättlappar - Mjuk frotté för skonsam hudvård 

  Upptäck våra tvättlappar för bebisar tillverkade av mjuk frotté för att ge en skonsam rengöring av din bebis känsliga hud. Varje tvättlapp är designad med omtanke för att erbjuda praktisk användning och samtidigt bevara känsligheten hos din bebis.

  Kvalitet och ekologisk omsorg

  Hemtex erbjuder högkvalitativa produkter som även är ekologiskt medvetna. Våra snuttefiltar och tvättlappar är inget undantag. Varje produkt är tillverkad med omsorg om din bebis och är tillverkad i 100% ekologisk bomull. Ge din bebis kärlek och omsorg med Hemtex snuttefiltar och tvättlappar.