• Black Friday

Black Friday

Black Friday 2023 är årets största shoppingdag med många fantastiska erbjudanden. I år infaller dagen på fredag ​​24 november, men Black Week börjar redan måndag 20 november!

Vad är Black Friday?

Black Friday startade i USA på 60-talet, och är känd som årets största shoppingdag både i fysiska butiker och online. Den stora försäljningsdagen infaller vanligtvis den fjärde fredagen i november, dagen efter Thanksgiving. I USA har denna populära fredag ​​varit utgångspunkten för julshopping, och speciellt julklappsshopping.

Vilka Black Friday- erbjudanden kan du hitta hos oss?

Själva namnet Black Friday kommer från polisen i Philadelphia. Där använde de uttrycket sinsemellan om trafikkaoset och det hav av människor som uppstod under butiksförsäljningen på 60-talet, när miljontals människor gick ut för att köpa julklappar.

Internet är fullt av erbjudanden för Black Friday 2023, så det är en bra idé att göra en överblick över vad du vill ha. Black Week-erbjudandena på Hemtex är som alltid fortfarande topphemliga, men här kan du se vilka produktkategorier som var bästsäljare på Black Friday 2022, som en indikation på vad du kan förvänta dig under årets stora shoppingdag:

 

En sak är säker – du vill inte missa Black Week på Hemtex! Här kan du förvänta dig ett urval av produkter till extra bra priser hela veckan, och nya erbjudanden under veckan innan den stora dagen! Vi kan lova bra erbjudanden på täcken, kuddar, sängkläder och mycket mer.

Vad är Black week?

Black Friday är ett välbekant begrepp för många, men Black Week och Black Weekend har inte varit så känt i Sverige så länge. Sedan Black Friday först uppstod i USA har konceptet vuxit sig mycket större. Det växande intresset har lett till att Black Friday har vuxit i antal erbjudanden, butiker och dagar – det har varit stor konkurrens om att locka kunder, och försäljningstiden har därmed förlängts. Black Week har alltså blivit vanligt i flera länder, inklusive Sverige.

Vad är Cyber Monday 2023?

Cyber ​​​​Monday 2023 infaller måndagen den 27 november och denna dag hittar du även bra erbjudanden på inredning i våra webbutiker! Cyber ​​​​Monday hamnar alltid på måndagen efter Black Weekend, men till skillnad från Black Friday, som äger rum både online och i fysiska butiker, sker Cyber ​​​​Monday bara online.

Ursprungligen var Cyber Monday alltså nätbutikernas Black Friday. Begreppet presenterades för första gången i en annonskampanj på nätet för femton år sedan, och eftersom intresset för onlineshopping bara har ökat de senaste åren har denna shoppingmåndag blivit ett naturligt avslut på Black Week och Black Weekend – årets tuffaste reaperiod.

Planera och köp julklappar under Black Week

Med många bra erbjudanden under Black Week kan det vara lätt att bli frestad av saker man egentligen inte behöver. Samtidigt är julen precis runt hörnet och Black Friday markerar för många starten på julhandeln, och då framför allt försäljningen av julklappar.

Planera väl vad du själv behöver och vad du vill ge bort i present, och gör julklappsinköpen redan i november! Då behöver du inte stressa extra och i onödan i december, utan kan istället njuta av adventsmyset. Förutom att minska stressen är Black Week en unik möjlighet att säkra bra kvalitetsprodukter till familj och vänner till ett bra pris!

Erbjudanden från Hemtex  under Black Week-rean.

Vill du slippa stress och frustration under den stora säljveckan på Hemtex rekommenderar vi att du ser till att ditt användarkonto (medlemskap) är skapat och klart innan måndagen den 20 november 2023. Det är då erbjudandena rullar ut och vi kan lova dig att du vill missa dem. Om du inte har loggat in på ditt användarkonto på ett tag kan det vara en bra idé att logga in och se till att all information stämmer och att du inte har glömt ditt lösenord.

Få de bästa Black Friday-erbjudandena direkt i din inkorg

Kom ihåg att du som medlem i Club Hemtex får ett nyhetsbrev med erbjudanden, användbar information och andra spännande tips! Du kan också följa oss på Facebook eller Instagram för att hålla dig uppdaterad med Black Week och Black Friday-erbjudanden 2023.

 

Happy Shopping!