Överkast

  Med Hemtex sängöverkast skapar du en ombonad och även lyxig känsla i sovrummet beroende på material och stil. Vi har quiltade överkast, våfflade överkast och överkast i sammet i många olika färger, material och storlekar som passar alla behov och stilar. Inspireras här! 

  12 produkter

  Överkast

  Letar du efter det perfekta överkastet för din enkel- eller dubbelsäng?  

  Då behöver du inte leta längre! På vår hemsida hittar du ett brett utbud av överkast och plädar som kan skapa den perfekta sovrumsmiljön för dig. Vi erbjuder överkast i olika material och färger, inklusive våfflat, klassiskt quiltat, marint tema och mycket mer.  

  Skapa ett stilfullt och lyxigt intryck med våra överkast i sammet

  Önskar du skapa en mer avslappnad känsla i ditt sovrum rekommenderar vi bomull. Vi har något som passar alla stilar. Vårt gröna överkast ger en frisk och naturlig känsla till rummet, medan vårt beige överkast skapar en mjuk och inbjudande atmosfär. För att addera en mer klassisk look kan du välja vitt eller blått överkast, vilket ger en känsla av renhet och lugn i rummet. Vill du ha en modern och behaglig känsla? Då kan du välja ett vackert och grått överkast.  

  För den som önskar mer färg i rummet 

  Vi erbjuder också blommiga överkast som kan addera liv och mer färg till rummet. Vårt quiltade överkast ger en klassisk traditionell och ombonad känsla, medan vårt våfflade överkast finns tillgängliga i flera färger och material, så att du kan hitta det som passar din personliga stil.  

  Vi har också olika storlekar och modeller av överkast, som passar enkelsäng, dubbelsäng, 90 säng och 120 säng. Så oavsett vilken storlek din säng har, har vi något som passar för dig. Vi har inte bara överkast, utan vi har också vackra vävda, virkade plädar som kan läggas över sängen för en extra inbjudande och personlig känsla.  

  Shoppa sängöverkast till dubbelsäng eller enkelsäng online eller kom in till oss i butik så hjälper vi dig att göra din säng till en oemotståndlig dagdröm.