Bordstabletter

  Hemtex erbjuder ett brett urval av bordstabletter och glasunderlägg för att höja din middagsupplevelse. Välj bland bordstabletter med olika färger, mönster och material för att hitta de perfekta bordstabletterna som kompletterar din bordsdukning. Vi har många eleganta glasunderlägg att välja mellan för att skapa en lyxig middagsdukning. Oavsett om det är för vardagsmiddagar eller festliga tillfällen, hittar du de bästa bordstabletterna och glasunderläggen hos Hemtex för att skapa en inbjudande miljö vid varje måltid. 

  79 produkter

  Bordstabletter

  Skapa en ombonad middagsmiljö 

  Förnya din bordsdukning med stil och funktion genom Hemtex breda sortiment av bordstabletter. Vi har bordstabletter i både hårdare och mjukare material. Våra bordstabletter finns i olika former, inklusive eleganta runda och klassiska fyrkantiga, vilket ger dig möjligheten att anpassa din matplats efter din personliga smak. Oavsett om du söker bordstabletter för vardagliga middagar eller festliga tillställningar, kommer vårt urval av högkvalitativa bordstabletter att göra varje måltid minnesvärd. 

  Skapa variation med glasunderlägg 

  Ge ditt glas en prägel av lyx med Hemtex glasunderlägg. Vår kollektion innefattar glasunderlägg i olika material såsom marmor, filt, skinnimitation och natur. Välj det material som passar din inredning och personliga stil bäst. Med glasunderlägg från Hemtex kan du inte bara skydda dina ytor från fläckar och ringar, utan också lägga till variation till varje dryckesupplevelse. 

  Gör hemmet unikt med Hemtex

  Utforska vårt sortiment av bordstabletter och glasunderlägg och låt varje måltid bli ett konstverk. Vi på Hemtex är här för att erbjuda inte bara produkter av högsta kvalitet, utan också inspiration för att göra ditt hem personligt och inbjudande. Skapa minnesvärda stunder vid ditt bord med Hemtex – där varje detalj är noga utvald för att göra ditt hem till en plats du älskar att vara i.