Dukar

  Vi har ett brett utbud av bordsdukar, linnedukar, avtorkningsbara dukar, runda dukar, vita dukar och runda bordsdukar i alla storlekar, säsongens färger och mönster, som passar för alla tillfällen. Oavsett om du vill skapa en romantisk känsla eller en feststämning, kommer våra dukar att hjälpa dig att rama in och skydda bordet från fläckar och spill, och hjälpa till att hålla matbordet rent och snyggt. Kolla också in våra praktiska vaxdukar för sommarens picknickar, grillkvällar och uteliv.

  49 produkter

  Dukar

  Skapa en minnesvärd middagsdukning

  Dukar för alla smaker! Vad dukar du helst fram på middagsbordet? En smakfullt mönstrad bomullsduk eller en småskrynklig linneduk i dova pasteller? Hos oss hittar du allt från enfärgade bordsdukar och runda dukar till klassiska juldukar. Gula påskdukar och bordstabletter. En duk för varje dag om man så vill. Kom in till oss så ser vi till att det blir dukat och klart!

  Praktiska avtorkningsbara dukar: Funktionalitet med stil

  För en perfekt kombination av stil och funktion, utforska vårt sortiment av avtorkningsbara bordsdukar. Dessa dukar är idealiska för vardagliga användningsområden, med möjligheten att enkelt torka bort spill och fläckar. Ge ditt hem en praktisk lösning för din dagliga dukning. Välj bland olika storlekar och färger för att anpassa din dukning efter dina behov och preferenser.

  Linne: Tidlös elegans och kvalitet

  Ge ditt bord en tidlös elegans med våra linnebordsdukar. Dessa linnedukar kombinerar mjukhet och hållbarhet och är perfekta för att skapa en speciell dukning vid varje måltid. Välj bland olika färger och mönster för att matcha din personliga stil och inredning. 

  Moderna vaxdukar: Skydd och stil i ett 

  Skydda ditt bord genom att välja en vaxduk från vårt sortiment. Våra vaxdukar kombinerar funktionalitet med trendig design och är perfekta för att lägga till en tidlös känsla till din inredning. Ett enkelt sätt att ge ditt hem en uppdaterad och trendig miljö.