Gardintillbehör

  Gardinkrokar 

  Gardinkrokar är smidiga och hållbara tillbehör som förenklar processen att hänga upp gardiner i ditt hem. Dessa små, men starka krokar är utformade för att säkert fästa gardinerna och skapa en välorganiserad inredning. Tillverkade av kvalitativt material är de lämpliga för olika gardintyper och ger dig möjlighet att anpassa ditt fönsterutseende efter din smak. Gardinkrokarna är en viktig detalj för att uppnå en stilfull finish och samtidigt erbjuda praktisk funktionalitet. Med enkel installation är dessa gardinkrokar ett smidigt verktyg för att förvandla ditt rum med stil och bekvämlighet. 

  Gardinspiral 

  Gardinspiral är en praktisk lösning för att hänga upp dina gardiner på ett enkelt sätt. Med en längd på 3 meter och 12 medföljande krokar ger den flexibilitet att anpassa dina gardiner efter dina önskemål. Gardinspiral är ett smidigt alternativ till traditionella gardinstänger och ger dig möjlighet att skapa vackra och funktionella gardinupphängningar utan krångel. Utmärkt för att skapa en stilren och välorganiserad miljö i ditt hem.

  Fållfix 

  Fållfix är den smidiga lösningen för att ge dina gardiner en professionell kant utan behov av att sy. Vår breda fållfix är designad för enkel användning och ger ett prydligt och jämnt resultat. Den breda konstruktionen gör appliceringen enkel och säkerställer en finish utan krångel. Perfekt för alla som vill ge sina gardiner en snygg och väldefinierad avslutning utan att behöva hantera nål och tråd.