• Gardiner

  Gardiner

  Alla gardiner 40%

  Erbjudandet gäller ord. pris t.o.m. 11/8

  Gardiner skapar inte bara ett mysigt rum utan kan också skärma av från sol eller insyn. Hos Hemtex hittar du ett stort utbud av gardiner, till varje rum, i olika färger och mönster.

  225 produkter
  Du har tittat på 24 av 225
  Visa mer

  Gardiner

  Gardiner som sätter stilen!

  Välj mellan underbara gardiner i sammet eller bomull. Letar du gardiner till vardagsrummet, sovrummet eller kanske till köket? Vi har gardiner till alla rum och stilar, enfärgade gardiner eller vackert mönstrade gardiner. Mörkläggningsgardiner för dig som vill stänga ute morgonsolen. Gardinlängder i härliga mönster och färger. Rullgardiner,gardinkappor, köksgardiner och mycket mer.

  Gardin inspiration

  Att byta gardiner är ett enkelt drag för att förnya ett rum. Byt ut de du har mot en helt ny gardinlösning eller bara en ny färg, fyll soffan eller sängen med prydnadskuddar i matchande färger och plocka fram inredningsdetaljer som vaser och värmeljushållare i matchande stil – voila, du har en helt nytt och fräscht rum.

  Gardiner från tak till golv är stilrena och ger en visuellt högre takhöjd. Rumskänslan blir då också större. Låt ljuset filtrera igenom och skapa en behaglig och avkopplande atmosfär i vardagsrummet. Väljer du gardiner för små fönster kan du skapa en illusion av att fönstret är större om du hänger gardinerna något utanför, så att så mycket av fönstret som möjligt syns. Det motsatta gäller om du har stora fönster som du vill ska framstå som lite mindre. Välj gärna textilier med enkla mönster för små fönster.

  Långa gardiner kan också användas som rumsavdelare. Fäst dem med en gardinskena i taket och skapa ett litet skåp där du kan ha ett hemmakontor eller där barnen kan leka själva.

  Stort utbud av gardiner och tillbehör


  Hos oss hittar du en mängd olika typer av gardiner i flera stilar, längder, färger, mönster och material. Oavsett om du letar efter gardiner i olika längder eller solavskärmning så hittar du det du söker hos oss. Vi har även ett stort utbud av gardinomtag och gardintillbehör. Hitta dina favoriter i vårt utbud online, eller besök någon av våra butiker så hjälper vi dig. Hos oss hittar du dessutom ofta bra erbjudanden och rabatter så det lönar sig att hålla utkik i webbutiken.

  Inred med linnegardiner

  Förhöj känslan av lyx i ditt hem med linnegardiner från Hemtex. Gardiner i linne skapar en harmonisk miljö i ditt hem, perfekt för vårens och sommarens ljusa dagar. Utforska vår breda kollektion och välj bland olika stilar och färger för att hitta de perfekta linnegardinerna som kompletterar din inredning hemma. Linnet ger en naturlig känsla och skapar ett mjukt och behagligt filtrerat ljus, vilket gör dessa gardiner idealiska för att skapa en luftig och sofistikerad miljö. Njut av den ljuva lättheten med våra linnegardiner, speciellt framtagna för att omfamna vår- och sommarkänslorna.

  Sammetsgardiner 

  Förnya ditt hem med våra sammetsgardiner som ger en stilfull känsla till ditt rum. Vårt sortiment inkluderar ett brett utbud av färger för att passa din personliga stil. Sammetsgardinerna ger en mjuk och behaglig känsla tack vare det lena sammetstextilet. Utforska vårt breda sortiment av sammetsgardiner för att skapa en harmonisk miljö hemma, där varje ögonblick blir extra speciellt.