Konstgjorda växter & blommor

  Grönska året runt, utan skötselbehov

  Skapa en atmosfär av grönska och liv i ditt hem med vårt urval av konstgjorda växter. Våra växter är designade för att vara naturtrogna och autentiska, vilket ger dig möjlighet att njuta känslan av naturen och växter men utan behovet av skötsel. Oavsett om du söker efter gröna krukväxter, blommor, eller kvistar, har vi något för varje rum och stil. Utforska vårt sortiment idag och skapa en grön oas i ditt hem som varar året runt.

   

  Konstgjorda växter för enkel inredning

  Med våra konstgjorda växter kan du njuta av grönska i ditt hem utan besvär. Slipp bekymra dig över bevattning, solljus eller skadedjur. Välj bland ett brett utbud av konstgjorda växter i olika storlekar och sorter för att skapa de perfekta detaljerna för ditt hem. Låt oss hjälpa dig att skapa en stressfri och vacker hemmiljö med våra konstgjorda växter.

   

  Hur sköter jag om konstgjorda växter?

  Att ta hand om konstgjorda växter är betydligt enklare än att sköta äkta växter, men det finns några knep du kan använda för att få dem att hålla sig så bra som möjligt.

  Damma av de då och då, använd gärna en mjuk borste, ren dammtrasa eller dammsug försiktigt. Placering i starkt solljus bör man vara lite försiktig med, då detta kan bleka färgen över tid.