Presenttips till morsdag

Söndagen den 26 maj är det Mors dag och vi har satt ihop underbara presenttips till dig som säkerligen kommer att glädja mottagaren!🌸 Mors dag startade i USA och firades för första gången 1908. I Sverige firas alltid mors dag den sista söndagen i maj. Mors dag är ett utmärkt tillfälle att ge mamma extra uppmärksamhet. Vi vet att mammor uppskattar en härlig kram, ett fint kort eller lite extra uppmärksamhet. Om du letar efter tips på en fin morsdagspresent till världens bästa mamma så hittar du dem här.

Skäm bort mamma med härliga badprodukter

Ge mamma underbara kroppsvårdsprodukter från AVA wellness-serien med lugnande dofter i present. Vad kan vara bättre än att skämma bort sig själv med lite extra lyx i vardagen? I AVA-serien kan du hitta läckra hand- och duschtvålar, schampon och balsam. Du kan välja din favorit bland fyra olika doftkombinationer: Lavendel Geranium, Lemongrass Breeze, Tangerine Patchouli och Cedarwood Neroli. Produkterna är gjorda av näringsrika ingredienser som niacinamid och växtextrakt.

Läckra presenter

Oljor, kryddor och annat gott är alltid den perfekta presenten. Kombinera dem med dekorativa och användbara köksredskap - alla kommer att älska dem.
Skäm bort din mamma på mors dag och laga en utsökt måltid till henne! Vi kan rekommendera pastasåser och pasta från Gourmet Selections läckra nyheter – servera en utsökt italienskinspirerad middag.

Mjuka presenter

Tänk om du gav mamma ett nytt påslakan - eller en underbart mjuk pläd? Om du vill skämma bort mamma - varför inte välja vårt mjukaste påslakanset Eden stonewashed! En mjuk pläd är ett underbart tillskott till vardagsrummet eller sovrummet.

Vackra och praktiska tillbehör

Välj ett vackert doftljus, härliga doftstenar, ett praktiskt smyckeskrin eller en necessär som present till din mamma. I vårt utbud kan du även hitta underbara håraccessoarer som hårklämmor och rosetter.