Hotellkänsla hemma

Hotellkänsla hemma

Sov som på hotell hemma

Att skapa lyxig hotellkänsla hemma i sin egen säng är en lätt sak. I alla fall om man unnar sig något från Hotel Selection - våra allra finaste produkter, skapade av fantastiska material och inspirerade av olika hotell runt om i världen.

Välj bland stora och mjuka king size-kuddar, fluffiga täcken, underbara underlakan och påslakan i supersköna kvaliteter. Här berättar vi hur du ska tänka när du väljer täcken och kuddar, om ett extra svalt duntäcke och så reder vi ut skillnaden mellan satin och percale. Sov gott! Behöver du hjälp att välja rätt kudde? Ta hjälp av vår kuddguide och täckguide. Här berättar vi hur du ska tänka när du väljer täcken och kuddar för att hitta rätt.

Svalt, svalare, Wilma

Wilma är ett extra svalt och lyxigt duntäcke i mjukaste bomull, fyllt med exklusivt gåsdun. Passar bäst i sängen hos den som inte är särskilt frusen av sig, och kommer med hela 5 års garanti. Handla duntäcket Wilma här >

Satin vs. percale

Alla våra påslakan och lakan är av bomull, men det finns lite olika vävningar och kvaliteter. Den allra finaste vävningen heter percale. Sådana lakan känns tunna, svala och lyxiga. Sedan har vi satin, en vävning som ger härligt glansiga och lena lakan. Ta hjälp av vår materialguide.

Sov som du

Alla sover vi olika. En del är frusna, andra varma. En del vill ha en hög kudde, andra en platt. Fundera på hur du sover, och välj sedan täcken och kuddar som passar dig. Sov som du, helt enkelt.