Plädar

  Hemtex hittar du en bred samling av plädar som är perfekta för mysiga stunder hemma. Oavsett om du är ute efter en varm fleecepläd att krypa upp under på vintern eller en luftig ullpläd för svalare sommarkvällar, så har Hemtex något för dig. Utforska vårt breda utbud av färger och mönster för att hitta den pläd som passar bäst till din personliga stil och inredning. Ta hand om dig själv eller överraska någon du bryr dig om med en av Hemtex mysiga plädar för att skapa en känsla av värme och omsorg i ditt hem. 

  63 produkter

  Plädar

  Mysiga plädar för alla säsonger  

  Oavsett om det är vinter, vår, sommar eller höst, kan du alltid räkna med vårt sortiment av mysiga plädar för att skapa den perfekta stämningen i ditt hem. Vår variation av plädar passar alla väderförhållanden och behov, vilket gör dem till en oumbärlig del av din heminredning året runt.  

  Upptäck våra populära fleeceplädar och ullplädar 

  Dyk in i vårt utbud av fleeceplädar och ullplädar som är kända för sin fina kvalitet och komfort. Vår fleeceplädar erbjuder en gosig känsla perfekt för att krypa upp under på kalla kvällar, medan våra ullplädar ger en naturlig värme och mjukhet som är oslagbar. 

  Skapa en varm och inbjudande känsla med våra plädar 

  Våra plädar är mer än bara praktiska - de är en nyckel för att införa en känsla av värme och välkomnande i ditt hem. Med vårt breda sortiment av färger, mönster och material kan du enkelt hitta den perfekta pläden som kompletterar din personliga stil och heminredning. På så sätt kan du skapa en avkopplande miljö där du kan njuta av stunder av lugn och komfort.