Kuddar

  Välj en kudde som ger bra stöd för huvud och nacke. Det är viktigt att kudden inte är för hög så att du sträcker nacken och inte heller för låg så att nacken böjer sig. Vi har dunkuddar, fiberkuddar, funktionskuddar och hotellkuddar. Se vårt urval nedan och hitta den ultimata kudden för dina behov.

  32 produkter

  Kuddar

  Vi har olika storlekar för olika behov:

  70x100 cm Kudde:

  Med måtten 70x100 cm är denna kudde rymlig för dem som önskar extra utrymme att vila huvudet. Den ger rikligt med stöd och komfort, perfekt för de som föredrar en större kudde.

  50x60 cm Låg Kudde:

  Denna 50x60 cm låga sovkudde är bra för de som föredrar en plan sovställning. Den ger ett försiktigt lyftat stöd och är perfekt för dig som sover på mage eller som gillar en lägre kudde.

  50x60 cm Hög Kudde:

  Med standardmåtten 50x60 cm är denna kudde en mångsidig lösning för de flesta sovstilar. Den ger bra stöd och komfort för en god natts vila. En hög kudde passar dig som oftast sover på sidan och behöver en kudde med lite extra stöd för nacke, rygg och axlar

  50x60 cm Extra Hög Kudde:

  Om du föredrar en extra höjd position när du sover, passar denna 50x60 cm extra höga sovkudde perfekt. Den ger stöd för nacken och huvudet för de som vill ha en mer upprätt position.

  50x90 cm Huvudkudde:

  Med måtten 50x90 cm är denna kudde perfekt som en kroppsstöd kudde. Den ger extra komfort och stöd för hela kroppen, perfekt för att placera längs ryggen eller mellan knäna.

  30x40 cm Kudde:

  Denna kompakta 30x40 cm kudde är perfekt att ta med på resan. Den ger stöd åt huvudet under resor och är idealisk för användning i bilen, på flyget eller tåget.

  Välj rätt storlek som passar dina sömn preferenser och behov för optimal komfort och stöd.

  Högkvalitativt fyllning: Våra kuddar och sovkuddar är fyllda med premium kvalitetsmaterial som andfjädrar. Med en blandning av dun, fjädrar eller syntetiska material erbjuder vi variation så att du kan välja det fyllning som passar dig bäst. Dun ger en mjuk och andningsbar känsla, fjädrar ger extra stöd, medan syntetiska alternativ är perfekta för dem med allergier.

  Mjuka och luftiga örngott: Våra sovkuddar är insvepta i mjuka, luftiga och hållbara örngott som hjälper till att reglera temperaturen under natten. Detta skapar en skön miljö som håller dig bekväm oavsett årstid. Örngotten är också lätta att ta bort och tvätta, vilket gör underhållet enkelt och praktiskt.

  Sov gott på våra sköna dunkuddar, syntetkuddar och funktionskuddar. Oavsett om du helst sover på sidan, mage eller rygg så har vi den perfekta kudden för dig. Lagom fast och fluffig. Och behöver du stöd och avlastning för nacke, rygg och axlar har vi sköna funktionskuddar.