Mörkläggande gardiner

  Mörkläggningsgardiner är ett enkelt och snyggt sätt att skydda sovrummet från morgonsolen. Se vårt stora utbud av mörkläggningsgardiner i flera olika färger och material.

  23 produkter

  Mörkläggande gardiner

  Morgonljuset – en härlig början, men inte i sovrummet

  Stäng ute solens strålar och njut av en ostörd natts sömn med våra bästa mörkläggningsgardiner. Med mörkläggningsgardiner kan du dämpa omgivande ljud, skapa en lugn atmosfär och skydda dina möbler från solblekning. Oavsett om du föredrar klassiskt vitt eller föredrar färger som beige eller grön, har vi ett brett färgutbud för att matcha din inredning.

  Multibandsupphängning

  En mörkläggningsgardin med multibandsupphängning kan hängas upp på tre olika sätt: direkt i hällorna, genom den färdigsydda kanalen eller med hjälp av fingerkrokar eller ringar på stången. Gardinen har 7cm uppläggning, behöver ej fållas.

  Ett brett sortiment

  Hos oss hittar du ett brett utbud av mörkläggningsgardiner som passar din stil och behov. Vårt sortiment inkluderar vita mörkläggningsgardiner för en tidlös look, samt mörkläggningsgardiner i andra färger som beige och grön för att matcha olika inredningsstilar, glöm inte mörkläggningsgardiner i barnrummet. 

  Vi erbjuder även olika material, såsom sammet och linne, för att tillgodose dina preferenser. Våra gardiner finns i både mönstrade och enfärgade utföranden, så du kan hitta det som bäst passar din smak och inredning.

  Oavsett om du vill minska ljusinsläppet för att få en bättre natts sömn eller skapa en avslappnad atmosfär i ditt hem, har våra mörkläggningsgardiner allt du behöver. Utforska vårt sortiment och hitta de gardiner som passar din stil och behov i alla rum.