Soffor

  Våra soffor från Forms+Objects är utvecklade för att kombinera komfort, hållbarhet och design. Vi använder robusta konstruktioner, tåliga tyger och stilren design för att ge dig en soffa som kommer att hålla i många år. Vi har ett brett utbud av soffor, inklusive modulsoffor, kökssoffor och bäddsoffor. Våra modulsoffor ger dig möjlighet att anpassa soffan efter dina behov och önskemål. Oavsett vad du letar efter har vi en soffa som passar dina behov och smak.

  Snabb leverans inom 4-7 arbetsdagar!

  74 produkter
  Soffor

  Tips på hur du rengör din soffa

  Läs mer
   Du har tittat på 24 av 74
   Visa mer

   Soffor

   Hur hittar man den perfekta soffan?

   Att köpa en ny soffa är ett stort och viktigt beslut. Det finns många faktorer att överväga, som storlek, form, färg, material och komfort. Du vill ha en soffa som passar din stil, ditt rum och dina behov. Därför har vi skapat en liten soffguide som hjälper dig att hitta den soffan som är perfekt för dig.

   Soffa för litet vardagsrum

   Om du har ett litet vardagsrum kan det vara utmanande att hitta en soffa som inte tar för mycket plats eller verkar för dominerande. Men det finns några tips och tricks som kan göra det lättare att välja rätt soffa för ett litet rum. Till exempel kan du välja en soffa med smala armstöd och ben som ger ett mer luftigt intryck. Eller så kan du välja en soffa med divan eller vinkel som ger dig mer sittutrymme utan att ta upp för mycket golvyta. Du kan också välja en bäddsoffa som ger dig möjlighet att ha övernattande gäster.

   Hur definierar vi höger och vänster? Placeringen av ände och schäslong beskrivs utifrån hur du ser soffan framifrån.

   Ta hand om din soffa på rätt sätt

   En bra soffa kan hålla länge om du tar väl hand om den. För att skydda din soffa mot fläckar och slitage bör du impregnera den med en lämplig produkt. Till exempel kan du använda Guardian impregneringsspray. Detta är en impregneringsspray som gör tyget mer motståndskraftigt mot smuts och vätskor. Om din soffa har träben bör du olja dem regelbundet med Guardian vitpigmenterad olja för att förhindra att de torkar ut och spricker.