Satin påslakanset

  Med Hemtex kan du nu skapa hotellkänsla i sovrummet med påslakanset i satin. Sängkläder i satin är lätta, mjuka och fulla av glans samtidigt som de är slitstarka. Satin är ett material som känns mjukt, svalt och lent mot huden vilket är perfekt för att få en lyxig känsla i sovrummet. Hos oss kan du hitta påslakanset i både vit och svart satin och till dubbelsäng. Komplettera med täcken och kuddar till ett bra pris.  

  47 produkter
  Du har tittat på 23 av 47

  Satin påslakanset

  Satin i flera olika färger och mönster 

  Med påslakanset i satin får du vardagslyx i sovrummet, hos oss hittar du ett stort urval av populära färger som svart, vitt, blått men du hittar även satinpåslakanset i härligt blommiga mönster.   

  Satin - lyster med mjukare känsla 

  Satinets fina egenskaper gör det till ett populärt val för sängkläder. Satinets lyster skapas med den teknik som används vid vävningen av tyget. Satin har en vävbindning som går ut på att trådarna går över trådar, under en, över fyra och så vidare.  Detta gör att en stor del av en tråd ligger mot tygets yta utan att avbrytasd av en mötande tråd. Väven får på så sätt en finare lyster och en mjukare, slätare känsla tillsammans med ett fint fall. I Hemtex butiker och online kan du hitta massor av snygga påslakan i satin. 

  Tips - så här tar du hand om dina satinpåslakanset bäst 

  Våra påslakanset i satin är tillverkade av extra fint bomullstråd, och för att hålla längre samt för att behålla samma fina lyster och mjukhet är det viktigt att ta hand om dem på rätt sätt. Satin kräver lite mer tvätt än andra material, men med rätt skötsel håller de år efter år. Vi rekommenderar att tvätta sängkläderna i 40 grader och inte använda för mycket tvättmedel eller sköljmedel. Visst är det härligt att torka sina sängkläder utomhus på sommaren men vi rekommenderar att undvika överexponering av UV-strålning, för att behålla samma fina kvalité.