Bäckebölja påslakanset

  Bädda sängen med härliga sängkläder i Bäckebölja. Bäckebölja upplevs ofta som ett svalt påslakan och är därför perfekt att använda under sommarhalvåret, eller för dig som ofta känner dig varm när du sover. Bäckebölja har en härlig struktur som inte behöver strykas och är därför mycket lättskött. Komplettera med täcken och kuddar till ett bra pris.  

  20 produkter
  Du har tittat på 20 av 20

  Bäckebölja påslakanset

  Förnya ditt sovrum med härligt och mjukt bäckebölja påslakanset. Att uppdatera sängkläder kan göra stor skillnad för ditt sovrum. Om du inte är så förtjust i att stryka kan ett bäckebölja påslakanset vara ett utmärkt val. Materialets textur har en naturlig skrynkeffekt som ger en sval och fräsch känsla mot huden. Bäckebölja är perfekt för varma sommarnätter men också behagligt på vintern.

  Svalt och luftigt:

  Bäckebölja påslakanset för varma nätter Bäckebölja påslakanset är designade för att ge dig en sval och luftig känsla medan du sover och är därför perfekt för varma nätter. Texturen på påslakansetet ger också en behaglig och mjuk känsla mot huden. När du väljer bäckebölja påslakanset kan du vara säker på att du kommer att få en god natts sömn, även under de varmaste sommarnätterna.

  Hitta den perfekta storleken för din säng Vi har bäckebölja påslakanset i storlekar som passar enkelsängar i 150x210 cm och dubbelsängar i storlek 230x220 cm, samt extra långa påslakanset i storlek 150x220 cm. Oavsett storlek på din säng har vi ett passande alternativ för dig. Vårt påslakanset är också lätt att tvätta och underhålla, så att det förblir lika vackert och bekvämt över tid.

  Gör ditt sovrum mer inbjudande med bäckebölja påslakanset. Genom att välja påslakanset i bäckebölja som passar din personliga stil kan du ge ditt sovrum en uppfräschning och skapa en inbjudande och avslappnande atmosfär. Ta en titt på vårt utbud idag och upplev skillnaden det kan göra för ditt sovrum.

  Tips: Komplettera din sovrumsinredning med en passande överkast, sänggavel, madrass, sängbord eller varför inte en ny säng?