• Yoga & träningsredskap

  Yoga & träningsredskap

  Trött på gymmet eller vill du prova något nytt? Kom igång med yogaträningen hemma. Utveckla balansen med en yogaboll, stärk armarna och benen med träningsband och behåll komforten med en yogamatta. Vi har ett stort utbud av yogautrustning som passar både nybörjare och mer erfarna. Läs mer om yoga och se hur produkterna används här.

  13 produkter

  Yoga & träningsredskap

  Få ut det mesta av din träning 

  Välkommen till Hemtex, din fristad för att maximera din träning och uppnå nya nivåer av styrka och flexibilitet. Oavsett om du är en erfaren yogi eller en nybörjare på väg att utforska värdet av regelbunden träning, är vårt sortiment av yoga- och träningsredskap perfekt anpassat för att stödja din resa mot fysisk och mental hälsa. Från yogamattor och block till hantlar och träningsband - varje produkt är noggrant utvald för att hjälpa dig att nå dina mål och upptäcka nya träningsformer. 

  Balansera kropp och sinne med yoga 

  Yoga är inte bara en fysisk träning, det är också en andlig praktik som främjar inre frid och balans. Skapa ditt eget yogakit med våra ergonomiska yogablock, yogamatta samt kettlebells där du kan fördjupa din praxis och skapa harmoni både i kropp och sinne.

  Skapa din egen träningsoas 

  Oavsett om du tränar hemma eller på gymmet, är det viktigt att ha rätt utrustning för att maximera dina resultat. Hos oss på Hemtex förstår vi betydelsen av att ha tillgång till träningsredskap som är både funktionella och bekväma. Vårt sortiment är noggrant utformat med komfort och prestanda i åtanke för att ge dig den bästa möjliga träningserfarenheten.