Solavskärmning: badrum och hall

Solavskärmning: badrum och hall

I badrummet vill vi skydda mot insyn samtidigt som gardinen måste tåla fuktighet och ånga. I hallen kan du välja fritt efter stil och behov. I denna artikel kan du läsa mer om solavskärmningsalternativ för badrum och hall.

Solavskärmning i badrummet

I ett badrum med dusch eller badkar där det regelbundet blir fuktigt är persienner i aluminium det bästa valet. Ett annat alternativ är en fuktresistent transparent gardin som släpper in dagsljus samtidigt som den skyddar mot insyn. Hitta din favorit och styla ditt badrumsfönster! 

För ett litet fönster på en toalett där luften inte är särskilt fuktig men där man vill skydda mot insyn är en plisségardin eller en transparent rullgardin bra val. Välj gärna en upp-och-ned-vänd plisségardin så att du kan justera var du vill täcka och på så sätt släppa in ljus över och/eller under. Många av våra plisségardiner och rullgardiner kan kapas till önskad storlek. 

Solavskärmning i hallen

För hallen väljer du det som passar ditt behov och din stil bäst.  

Plisségardiner

Plisségardiner är flexibla och tar liten plats i fönstret. Välj mellan topphängt eller steglös upp-och-ned-plisségardin. Läs mer om plisségardiner här.  

Aluminiumpersienner

Persienner passar i alla rum och kan beställas i många fina färger. Läs mer om fördelarna med persienner här. 

Här kan du läsa mer om olika typer av solavskärmning. Besök gärna också vår inspirationsida och se vår broschyr om solavskärmning. Du är alltid välkommen till din närmaste Hemtex-butik för hjälp och råd. 

solskjerming_bad-og-gang_2.jpg

solskjerming_bad-og-gang_3.jpg

solskjerming_bad-og-gang_1.jpg