Måttanpassade rullgardiner

Rullgardiner är en klassisk lösning för solavskärmning som ger en enkel och stilren look. En måttanpassad rullgardin passar perfekt i ditt fönster och skyddar både mot sol och insyn. Välj en rullgardin efter dina specifika mått och hitta färger och tyger som skapar en personlig känsla i ditt hem. Läs mer om våra guider för måttanpassade rullgardiner här.

3 produkter

Måttanpassade rullgardiner

Måttanpassade rullgardiner för alla rum 

Med våra måttbeställda rullgardiner kan du skapa skräddarsydda lösningar för alla rum i ditt hem, oavsett om det är vardagsrummet, sovrummet, kontoret eller köket. Varje rum har sina unika behov när det gäller solskydd och design, och våra rullgardiner är utformade för att möta just dina krav och önskemål.

Optimalt solskydd för varje tid på dygnet 

Med våra rullgardiner kan du njuta av optimal solavskärmning under alla tider på dygnet. Välj mellan olika typer av tyger och material för att skapa den perfekta balansen mellan ljusinsläpp och integritet. Oavsett om du vill ha maximalt ljusinsläpp under dagen eller fullständig mörkläggning på natten, har vi en lösning som passar just dig. 

Enkel installation och användning 

Våra måttanpassade rullgardiner är enkla att installera och använda, vilket gör dem till en praktisk och funktionell lösning för alla hem. Med våra tydliga installationsinstruktioner och användningsfunktioner kan du snabbt och enkelt skapa den perfekta miljön i ditt hem. Njut av både stil och funktion när du köper våra måttanpassade rullgardiner.  

Underhåll och rengöring av rullgardiner 

Att hålla dina rullgardiner rena och välskötta är avgörande för att bibehålla deras skönhet och funktion över tiden. Vi har några praktiska tips för underhåll och rengöring som hjälper dig att hålla dina rullgardiner i toppskick. Använd en dammvippa eller en mjuk borste för att regelbundet ta bort damm och smuts från rullgardinens yta. Detta kan göras veckovis eller efter behov för att hålla dem fräscha. Vid lätta fläckar, använd en fuktig trasa för att försiktigt torka av fläcken. Undvik att gnugga för hårt för att inte skada tyget.

Läs mer om våra guider för måttanpassade rullgardiner här!