Butiker, sortiment eller övriga frågor

Angående Corona/Covid-19

Undvik trängsel – shoppa online!

Vi följer Folkhälsomyndighetens restriktioner och gör allt vi kan för att minimera smittspridning och skapa en säker shoppingupplevelse. Vi uppskattar att du gör detsamma när du handlar hos oss. Att du håller avstånd och undviker trängsel.

Shoppa säkert på hemtex.se
Om du inte vill besöka en av våra fysiska butiker är vår e-handel alltid öppen. Du kan välja att få varorna levererade direkt till ditt hem eller till ett ombud. Vid leverans till din Hemtex-butik vill vi att du kommer frisk och gärna ensam och hämtar paketet.

Det ska alltid vara säkert att handla på Hemtex. Våra kunders och anställdas hälsa och säkerhet är högsta prioritet och vi har därför vidtagit ett antal åtgärder mot spridningen av Corona/Covid-19. Vi hoppas att du som kund hjälper oss att implementera dessa.

För att förhindra spridning av infektion:

• Vi fokuserar på god handhygien. Vi tvättar händerna noggrant och ofta.

• Vi undviker handhälsningar - men vi sparar inte på leenden.

• Vi rengör kontinuerligt alla ytor i butiken och desinficerar utsatta platser som bankterminal, kassaapparat och telefoner.

• Vi håller fysiskt avstånd till våra kollegor och kunder.

• Våra medarbetare stannar hemma vid minsta förkylningssymptom.

Med tanke på den situation vi just nu befinner oss i har Hemtex tagit beslutet att införa kontantfritt i alla våra butiker. Detta gäller från och med fredag 20 mars och tillsvidare. Vi hoppas ni har överseende med detta.

De flesta av våra butiker är fortfarande öppna som vanligt. Observera att vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och därför har ett maxantal på kunder som får vistas i våra butiker. Hjälp oss minska smittspridningen genom att handla ensam. Skulle något ändras hittar du det på denna sida där vi kontinuerligt uppdaterar med aktuella öppettider för just din butik.

Vi hoppas att alla tar väl hand om varandra och visar lite extra hänsyn mot sina medmänniskor just nu.


Övriga frågor

För frågor om butiker, sortiment eller för övriga frågor är du välkommen att kontakta Hemtex huvudkontor. Det gör du via mail kundservice@hemtex.se eller telefon 033-20 84 00.

Om vill jobba på Hemtex rekommenderar vi dig att titta på våra jobbsidor.

Om du har frågor direkt till din butik rekommenderar vi att du söker upp butikens telefonnummer i vårt butiksregister.