Sänggavlar & sängbänkar

  Med en sänggavel ramar du enkelt in sängen och skapar en hotellkänsla i sovrummet. Välj bland sänggavlar i olika färger, storlekar och mönster, eller matcha sänggaveln med din kontinentalsäng från Nordic Rest. Gör även sängen komplett med en sängbänk vid fotändan med praktisk förvaring. En bekväm möbel som ger sovrummet en uppfräschning.

  Snabb leverans inom 4-7 arbetsdagar!

  15 produkter

  Sänggavlar & sängbänkar

  Sänggavlar och sängbänkar kan ge ditt sovrum en uppfräschning. På Hemtex hittar du ett brett utbud av sänggavlar och sängbänkar som passar alla rum och stilar. Hitta den perfekta möbeln för ditt hem nu!

  Uppgradera sängen med en sänggavel

  Sovrummet är inte längre bara en plats för en god natts sömn eller en eftermiddagsnap, utan har också blivit en plats där vi tittar på TV-serier, läser böcker och surfar på telefonen. Med andra ord är det kanske i detta rum vi tillbringar mest tid under livet, och därför är det viktigt att det är en plats där vi trivs. Det ska vara ett avkopplande rum, och för många har sovrummets interiör och en avslappnad atmosfär mycket att säga om trivseln.

  En sänggavel är ett enkelt element som snabbt kan ge stor förändring och lägga till en stilfull och lyxig look i sovrummet. Huvudgaveln monteras enkelt på själva sängen eller direkt på väggen och skyddar också väggen mot slitage. Förutom att vara trevlig att titta på är den också bekväm att luta sig mot och ger bra stöd om du vill sitta upprätt i sängen och titta på TV eller läsa. Luta dig tillbaka, koppla av och njut av din favoritserie eller dagens nyheter.

  Hotellkänsla på sovrummet med en huvudgavel

  Många förknippar kanske sänggaveln med lyx och hotellbesök. Med en egen huvudgavel i sovrummet kan du skapa lite vardagslyx och få hotellkänsla hemma! Fyll sängen med hotellkuddar i önskade färger och mönster, och släng på en enkel sängpläd nederst vid fotändan. Voilà, så har du en stilfull och inbjudande viloplats i ditt eget hem, där du kan njuta av lata lördagsmorgnar med en härlig frukost i sängen.

  Tvätt och underhåll av sänggavel

  Våra sänggavlar är enkla att underhålla, eftersom överdraget kan tas av och tvättas i tvättmaskin på 30°C. Skulle du vara så otursam att du spiller något på själva huvudgaveln kan du också torka av den med en fuktig trasa.