Matstolar

  Matstolar ska inte bara vara bekväma att sitta på, de bör också se snygga ut och komplettera resten av inredningen i rummet. Välj bland matsalsstolar och köksstolar i olika färger, material och designer. Vårt breda utbud av matstolar har inslag från både skandinavisk och klassisk stil. Stolarna är utformade för att ge bästa möjliga sittkomfort så att du kan sitta vid matbordet så länge du vill. Se även vårt urval av matbord som passar till matstolarna.

  Kan levereras från lager inom 4-7 arbetsdagar!

  20 produkter

  Matstolar

  Matstolar i skandinavisk design och klassisk stil med bra sittkomfort

  Med en kombination av skandinavisk design och klassisk stil erbjuder våra matstolar en bekväm sittupplevelse av hög kvalitet. Välj bland olika material, färger och designer utan att behöva offra varken komfort eller estetik. Med matsalarstolar med armstöd eller matsalsstolar utan armstöd kan du skapa en inbjudande och avslappnad matsal för långa och trevliga måltider med vänner och familj.

  Förnya köket med stilrena och bekväma köksstolar

  Vill du ge köket en förnyelse utan att behöva ta itu med en stor renovering? Byt ut gamla köksstolar mot nya och bekväma matstolar för att ge hela rummet en ny look. Kombinera gärna med ett köksbord och matsalsstolar i en stilren färgton för att bryta av de rena och strama linjerna i bordet. Placera en rund matta under bordet och dekorera med en vas med blommor eller kvistar för att skapa en inbjudande och hemtrevlig atmosfär.

  Bekväma matstolar för utomhusbruk

  Varför inte njuta av uteplassen lika bekvämt som inne? Med våra bekväma matstolar för utomhusbruk kan du luta dig tillbaka och njuta av sommarkvällarna i stilren design och komfort. Kombinera med prydnadskuddar och plädar för en extra mysig atmosfär. Många av våra utestolar kan också användas inomhus, så du kan flytta dem in eller ut efter behov.

  Stort urval av matstolar online

  Vi erbjuder ett brett utbud av matstolar som kombinerar stil och funktionalitet och passar perfekt in i de flesta hem. Inspireras av urvalet på våra webbsidor.