Sittpuffar & pallar

Upptäck vårt sortiment av sittpuffar och pallar för att ge ditt hem både komfort och stil. Vi erbjuder ett brett urval av bekväma sittpuffar, barstolar, hängmattor och fotpallar i olika material och storlekar. Oavsett om du behöver en extra sittplats, en avkopplande plats att luta dig tillbaka i eller en praktiskt förvaringslösning, kan du vara säker på att vi har något som passar din stil. 

7 produkter

Sittpuffar & pallar

Här hittar du bekväma sittpuffar, barstolar, hängmattor och fotpallar i olika material och storlekar. Hitta den perfekta sittpuffen för ditt hem. Använd sittpuffen vid soffbordet för att få en extra plats att sitta på, som ett bord eller fotpall eller till en praktisk förvaringslösning för filtar, fjärrkontroller, tidningar eller andra saker, För de som älskar en personlig inredningsstil så erbjuder vi sittpuffar i olika färger, inklusive grå, svart, vit och beige. För de som föredrar större sittmöbler erbjuder vi även ett brett utbud av stora sittpuffar. Dessa puffar ger dig gott om utrymme för att sträcka ut sig på och koppla av. Oavsett om du behöver extra sittplatser i vardagsrummet eller som en skön fotpall, kommer våra stora sittpuffar att bli en favoritplats för avkoppling. 

Upptäck vårt sortiment av sittpuffar och pallar idag och hitta den perfekta möbeln som passar din stil och behov. Skapa en mysig och funktionell atmosfär i ditt hem med våra bekväma och mångsidiga sittmöbler. Dessutom är de enkla att flytta runt, vilket gör det enklare för dig att förnya din inredning när du önskar det. samtidigt som den ger en bekväm plats att sitta på.