Fåtöljer

Upptäck vårt sortiment av bekväma fåtöljer Hemtex. Vi erbjuder ett brett utbud av fåtöljer i olika storlekar och stilar, inklusive små fåtöljer perfekta för kompakta utrymmen och stora fåtöljer för extra avkoppling. Ta en titt vårt sortiment av fåtöljer idag och låt Hemtex hjälpa dig att skapa det perfekta avslappningshörnet eller samlingsplatsen för dina vänner och familjemedlemmar att njuta av. 

Snabb leverans inom 4-7 arbetsdagar!

6 produkter

Fåtöljer

Stor variation av stilar och material

Hos Hemtex erbjuder vi fåtöljer i en mängd olika stilar tillverkade av kvalitativt material för att passa olika heminredningar och smaker. Oavsett om du gillar det modernt och enkelt, det tidlöst klassiska eller det trendigt blandade, så har vi fåtöljer för alla smaker och stilar. Vårt sortiment inkluderar fåtöljer tillverkade av mjuka och bekväma tyger, kvalitativa alternativ samt andra materialval som ger dig möjlighet att skapa den perfekta sittplatsen för avkoppling och samvaro i ditt hem. 

Tips och råd för fåtöljens placering 

Att hitta rätt plats för din fåtölj kan verkligen förbättra både funktionaliteten och utseendet på ditt rum. Vi på Hemtex står till tjänst för att ge dig inspiration och råd för att hitta den optimala platsen för din fåtölj. Överväg att placera den bredvid en bokhylla för en mysig läshörna, framför en TV för ultimat avkoppling, eller varför inte i ett hörn med en golvlampa för en avskild och avslappnad atmosfär? Oavsett vilken plats du väljer, kommer våra tips att hjälpa dig att skapa ett funktionellt och stilfullt utrymme som passar din livsstil och behov.

Hur vårdar man en fåtölj på bästa sätt? 

För att din fåtölj ska fortsätta att vara en bekväm och attraktiv del av ditt hem under lång tid är det viktigt att ta hand om den på rätt sätt. Vi rekommenderar att du dammsuger och borstar av din fåtölj regelbundet för att avlägsna smuts och damm som kan samlas över tiden. Vid fläckar eller spill, rengör omedelbart med ett milt tvättmedel och en fuktig trasa, och undvik att gnugga för hårt för att inte skada materialet. För att förlänga livslängden på din fåtölj, undvik att placera den i direkt solljus eller nära värmekällor för att förhindra blekning eller deformering av materialet. Med dessa enkla vård- och underhållsråd kan du njuta av din fåtölj i många år framöver.