Utemöbler

Mix & match mellan alla våra utemöbler och få 30%

*Gäller ord.pris t.o.m 14/7, vid köp av två eller fler, erbjudanet gäller utemöbler & utekrukorna Vida & Vita. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Välkommen till vår fantastiska kollektion av utemöbler, perfekt anpassad för den nordiska sommaren! Vi har allt du behöver för att skapa den ultimata uteplatsen, från bekväma stolar, blomkrukor till funktionella bord.

Våra utemöbler, tillverkade i högkvalitativ matt polypropylen, är också utrustade med en UV-beläggning som skyddar mot blekning från solen och hjälper till att förlänga möblernas livslängd. Detta är särskilt viktigt i det svenska klimatet där vädret kan vara växlande och utmanande.

Oavsett om du vill skapa en elegant matplats för familjemiddagar utomhus eller ett avslappnat loungeområde för trevliga sommarkvällar med vänner, så har vi utemöblerna du behöver.

53 produkter
Utemöbler

Kolla in årets nya kollektion av utemöbler

Inspireras här
Utemöbler

Våra 10 bästa tips för en trevlig uteplats

Läs mer
Du har tittat på 24 av 53
Visa mer

Utemöbler

Skapa en elegant uteservering

Här kan du se vår kollektion av utemöbler, perfekt anpassad för den svenska sommaren! Hos oss hittar du ett brett utbud av utemöbler som kommer att hjälpa dig att skapa den dröm uteservering du alltid har önskat. Oavsett om du vill ha en elegant matplats för familjemiddagar utomhus eller ett avslappnat loungeområde för trevliga sommarkvällar med vänner, har vi de perfekta utemöblerna för dig.

Kvalitetsmöbler som tål det svenska klimatet

Våra utemöbler är tillverkade med fokus på kvalitet och komfort. Utestolarna är tillverkade av matt polypropylen, vilket ger möblerna en modern och stilfull look samtidigt som de är hållbara och motståndskraftiga mot väder och vind. Utemöblerna har en UV-beläggning som skyddar mot blekning från solen och hjälper till att förlänga möblernas livslängd. 

Utforska vårt breda utbud av utemöbler

Vårt sortiment inkluderar ett brett utbud av bekväma utestolar, blomkrukor och utebord som kommer att bidra till att skapa den perfekta uteplassen. Oavsett om du föredrar klassisk design eller modern estetik kommer du att hitta utemöbler som passar din stil och preferenser hos oss.